Certificaat “Praktijk met Zorg”

Met trots kunnen wij u laten weten, dat wij ook voor 2017 weer een certificaat “Praktijk met Zorg” hebben ontvangen. Dit jaar met een mooie 8.9!

Deze klantbeoordeling komt tot stand na het invullen van de enquetes, die patiënten via email ontvangen, nadat zij zijn uitbehandeld.
In 2017 is onze praktijk door maar liefst 643 unieke patiënten beoordeeld.

Als praktijk zijn wij aangesloten bij Qualiview, welke voor ons de feedback van de enquetes verzameld en verwerkt op meerdere domeinen en thema’s. Daarnaast wordt er een algemene beoordeling gevraagd. Dit is een rapportcijfer van 1 tot 10. Deze gegevens worden uitgevraagd per behandelaar/zorgverlener niveau, waardoor we goed inzichtelijk kunnen maken hoe de behandelaar scoort en waar verbeterpotentieel zit.  Ook wordt de data samengevoegd om tot een praktijkgemiddelde te komen en dat brengt de mooie 8.9 tot stand. Tevens worden wij met het praktijkgemiddelde, door Qualiview, vergeleken op landelijk niveau.

 

Wij als praktijk, zijn u dus zeer dankbaar voor de genomen moeite om de enquete in te vullen.
Voor 2018 zullen wij er alles aan doen om dit resultaat te behouden en waar mogelijk te verbeteren.

Uiteraard zijn wij ook ontzettend trots op ons team, want mede dankzij hun deskundig- en betrokkenheid, zijn wij als praktijk beloond met dit mooie resultaat.