‘Fitness en dans in de Zeilbergse kerk. Wij geloven erin!’

Fitnessclub Deurne is één van de vijf vestigingen die Fitnessclub Nederland inmiddels bezit. Fitnessclub Nederland, vertegenwoordigd door 4 enthousiaste ondernemers woonachtig in West-Friesland, willen met hun ervaring deze fitness keten op de kaart zetten in Nederland.
Zij werken samen met collega’s die hun visie willen volgen en met enthousiasme te werk gaan. Door middel van het uitdragen van een huiselijke sfeer, worden sporters geholpen bij het behalen van de opgestelde trainingsdoelen. Men exploiteert fitness in onder andere Van Der Valk hotels en in (leegstaande) kerken. Fitnessclub Deurne is gehuisvest in de Zeilbergse kerk.

Urban Park
Eveneens in de Zeilbergse kerk gevestigd is Urban Park.

Urban Park, in 2014 gestart en geleid door Davy Denkers, is het epicentrum van de urban dance in Deurne. Davy begon in 2011 met de Urban dance opleiding en Arnhem, waar aan hij in 2014 afstudeerde.
Hij won vele prijzen met de crew The RebellionRookeez’ en in 2016 won hij met de crew ‘Avant Garde Collective’ het RTL5 programma Battle on the dancefloor.
In zijn dansstudio Urban Pak deelt hij tot op de dag van vandaag zijn kennis en passie met de nieuwste generatie dansers. Daarnaast geeft hij workshops en shows door het gehele land.

Bereikbaarheid:
Zie voor de openingstijden: www.fitnessclubnederland.nl
Kerkplein 5
5754 AZ Deurne
Tel.: (0493) 745058
Email: deurne@fitnessclubnederland.nl

U kunt direct een afspraak maken door te bellen of een bericht te sturen.