Fysiotherapie Rinus Louwers is sinds kort een samenwerking gestart met MX Performance.
Binnen het platform van MX Performance wordt op het gebied van begeleiding en training van (top)sporters samengewerkt tussen personal trainers, sportfysiotherapeuten, sportvoedingsdeskundigen en mentale begeleiders.

De begeleiding is gericht op talentvolle motorcrossers door heel Nederland welke niet in het begeleidingstraject van KNMV (motorcrossbond) en Sportcentrum Papendal vallen. Binnen dit multidisciplinaire team wordt samengewerkt om uniformiteit te creeren op het gebied van testen en meten, training en begeleiding. Dit gebeurd in samenwerking met de KNMV.

De ambitie is om een zo hoog mogelijke kwaliteit te creeren met als kenmerken ontwikkeling, innovatie, professionaliteit, uniformiteit, effectiviteit (persoonlijke doelen motorcrosser) en veiligheid.

Het platform is toegankelijk voor de talentvolle motorcrosser en daarom is er altijd een lid van het team in de buurt. Voor onze regio is dit onze fysiotherapeut Bart Nelissen.

Fysiotherapie Rinus Louwers biedt de mogelijkheid om op korte termijn onderzoek te doen en gerichte behandelingen te geven om zo het herstel te versnellen.

Fysiotherapie Rinus Louwers draagt graag bij aan het optimaal presteren van iedere sporter!