Hebt u voet-, enkel, knie- of rugklachten? Misschien kunnen wij u helpen. Iedere donderdag, en eens per maand op dinsdag, is podoloog Karel Willems van Runners Mol werkzaam in onze fysiotherapiepraktijk, locatie Dunantweg. Podologie is een therapie die de stand van de voeten corrigeert door middel van speciale inlegzolen.

Dhr. Willems is een geregistreerd sportpodoloog die uw gang- en loopbeweging analyseert met de modernste technieken. Met deze analyses kan hij voor u hoogwaardige steunzolen vervaardigen en helpen bij de aanschaf van wandel- of sportschoenen die het beste bij u passen. Ook voor comfort- en semi-orthopedische schoenen bent u bij hem aan het juiste adres.

Kwaliteit en vergoedingen

Registerpodologen hebben een beschermde titel, zijn erkende paramedici en vallen als beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg onder de wet BIG. Registerpodologen zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister van Stichting LOOP. Stichting LOOP is het Landelijk Overkoepelend Orgaan voor de Podologie en zet zich in voor de kwaliteit van de podologie in Nederland. De paramedische voetzorg door registerpodologen wordt door vrijwel alle zorgverzekeraars vergoed. Voor informatie over vergoedingen en voorwaarden van de verschillende zorgverzekeraars verwijzen we u naar: www.loop.nl

Bereikbaarheid

Uitsluitend afspraken op do van 07.30 – 17.00u:

Dunantweg 12a
5751 CB Deurne
Tel.: (0493) 315499

Overige afspraken op dinsdag t/m zaterdag:

Donk 68
2400 Mol, België
Tel.: 0032 (0) 14321436
Website: www.runnersmol.be
Email: shop@runnersmol.be

Medewerkers

Karel Willems

  • In April 1993 als hardloper gestart met de sportspeciaalzaak Runners Service Mol in Mol (België).
  • Via verscheidene scholingen gespecialiseerd tot sportschoenspecialist-podoloog.
  • In 1999 gestart met opleiding bij het podologisch opleidingsinstituut in Nederland op de faculteit gezondheid in Utrecht.
  • In 2005 afgestudeerd in het hele opleidingstraject sportpodologie A en B en podologie A en B en sindsdien werkzaam in Nederland als register sportpodoloog A en B en register podoloog.
  • Sinds 2003 verbonden aan de praktijk Fysiotherapie Rinus Louwers te Deurne.
  • Sinds januari 2004 verbonden als sportpodoloog aan het sportmedisch adviescentrum van het Maxima Medisch Centrum te Veldhoven.