Algemeen

In onze oefenzaal beschikking wij over 2 nek-trainapparaten van het DAVID Spine Concept. Wij zijn de eerste praktijk in Nederland die gebruik maakt van de nek rotatie trainer! Het David Spine Concept is één van Europa’s meest succesvolle en meest bewezen rug en nektrainingsconcepten. Speciaal ontworpen apparaten die zorgen voor een veilige en effectieve manier van verbetering van de beweeglijkheid, kracht en coördinatie.

Beide apparaten worden gebruikt voor de behandeling van nekklachten. A-specifieke nekklachten, degeneratieve veranderingen in de nek, hernia’s, whiplash (vanaf 3 maanden na ontstaan) en operatieve ingrepen zijn indicaties om te trainen. Bij operatieve ingegrepen wordt in overleg met de specialist bepaald wanneer de training gestart mag worden. De trainingen worden 2 keer per week uitgevoerd.

Heeft u al enige tijd last van u nek en bent u geïnteresseerd in het DAVID spine concept kunt u een afspraak maken. Het is vanzelfsprekend dat naast de trainingen ook gerichte behandelingen plaatsvinden in de behandelruimte.

Voor meer informatie kijk op www.david.fi

U kunt direct een afspraak maken door te bellen of een bericht te sturen.