Even aan u voorstellen..

Even aan u voorstellen.., 30 augustus 2021

Per 1 september 2021 komt Marlies Swinkels-Nijssen ons team versterken. Zij heeft zich volledig gespecialiseerd als bekkenfysiotherapeute. Een specialisatie die nieuw is binnen onze praktijk.

Hieronder stelt zij zich aan u voor;

Mijn naam is Marlies Swinkels-Nijssen – gepassioneerd bekkenfysiotherapeut, maar ook moeder, avonturier en fanatiek hardloper. Samen met mijn man Leon en onze twee kinderen Jinte en Vik woon ik in het prachtige dorp Vlierden.

Bekkenfysiotherapie is een bijzondere specialisatie binnen de fysiotherapie, welke gaat over klachten in het meest intieme gebied van je lichaam. Het taboe rondom deze klachten is helaas nog groot. Ik zie het als een uitdaging om deze te doorbreken. Dit vergt inlevingsvermogen, aandacht, respect, en bovenal vakkennis.

Ik heb dan inmiddels ook veel kennis mogen verzamelen. Met een studie Algemeen Fysiotherapeut op zak, startte ik al gauw met de opleiding tot Zwangerfit ® Docent. Welke ik afrondde in 2007. Door mijn begeleiding als zwangerschapsdocent is mijn interesse in de bekkenfysiotherapie aangewakkerd. Ik besloot me te specialiseren, en haalde in 2013 een Master Bekkenfysiotherapeut aan SOMT University of Physiotherapy. Na bijna 10 jaar werkervaring in het vak, start ik september 2021 als geregistreerd bekkenfysiotherapeut MSc. bij fysiotherapie Rinus Louwers. Hier ga ik samen met jou op zoek naar de meest optimale behandeling voor jouw bekken(bodem). Voor meer inhoudelijke informatie over bekkenfysiotherapie zie: [link]

Naast mijn fantastische baan, krijg ik energie van een rondje hardlopen, wintersport en plezier maken met familie en vrienden. Ik ben echt een buitenmens: bij de eerste zonnestralen vind je mij daar. In de Vlierdense Bossen, maar ook in Nieuw Zeeland, Portugal, IJsland en Curaçao, waar niet eigenlijk? Samen met mijn gezin verken ik graag de wereld, op naar het volgende avontuur!

Terug naar nieuwsberichten
Terug naar nieuwsberichten