Even voorstellen..

Even voorstellen.., 1 april 2022

Hieronder wil Lars Veldpaus zich graag aan u voorstellen.

Hoi allemaal, mijn naam is Lars Veldpaus, 25 jaar en woonachtig in Deurne. Op dit moment nog student Sportkunde, aan de Fontys sporthogeschool te Eindhoven. Binnenkort ga ik afstuderen aan deze opleiding en mag ik het team van Fysiotherapie Rinus Louwers gaan versterken als Sportmedisch trainer in de oefenzaal. Ook heb ik een aantal weken geleden mijn certificaat medical taping behaald, waarmee ik de fysiotherapeuten zal gaan ondersteunen.

Sommige van jullie zullen me vast herkennen, aangezien ik afgelopen jaar al flink wat ervaring op heb kunnen doen als stagiaire. Ik kijk er dan ook naar uit om de opgedane ervaring uit mijn stageperiode in het werkveld te gaan gebruiken.

Zelf ben ik ook actief sporter, het liefst ben ik op het voetbalveld te vinden. Op dit moment voetbal ik al ruim 15 jaar bij ZSV. Helaas heb ik een tijd terug een knieblessure opgelopen, waardoor ik voorlopig niet meer voetbal. Hierom ben ik de laatste tijd actiever gaan fitnessen en hierom ook vaker in de sportschool te vinden. Naast het sporten vind ik het ook leuk om gezellig met vrienden op pad te gaan of samen een wedstrijd voetbal te kijken.

Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan en hoop jullie dan ook snel te kunnen helpen in de oefenzaal. Ik zal op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag in de oefenzaal aanwezig zijn.

Tot snel!

Terug naar nieuwsberichten
Terug naar nieuwsberichten