Even voorstellen…

Even voorstellen…, 8 februari 2022
Hoi allemaal!
Mijn naam is Maarten Brzoskowski, 26 jaar en de nieuwste versterking binnen het team van Fysiotherapie Rinus Louwers.
Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd na mijn eindstage bij PECE-zorg te Eindhoven, waar ik sinds kort ook werkzaam ben. Op deze twee plekken kan ik vlieguren in het vak fysiotherapie gaan maken. Iets waar ik enorm naar uitkijk nadat ik na 8 jaar eindelijk afgestudeerd ben!
Deze vertraging komt door een dubbele carrière tijdens mijn studie. Ik ben namelijk ook professioneel wedstrijdzwemmer.
Vanwege trainingsweken van 25-30 uur, was het niet altijd mogelijk om mijn opleiding op het reguliere tempo te volgen. Maar dat is altijd een bewuste keuze geweest en dankzij alle ervaringen die ik als zwemmer mee heb mogen maken is dat het helemaal waard geweest.
Enkele hoogtepunten waar ik trots op ben is dat ik in 2016 in Rio de Janeiro in een Olympische finale heb mogen zwemmen, ik Europees Kampioen ben geworden en dat ik houder ben van het Nederlandse record op de 400m vrije slag.
Ondanks mijn start met werken als fysiotherapeut, ben ik nog niet klaar met mijn zwemcarrière. Deze combinatie gaat zeker pittig worden maar ik zie daar ook een hele mooie uitdaging in.
Hopelijk kan ik als fysiotherapeut met mijn enthousiasme, mindset en sportachtergrond mijn patiënten naar hun eigen top brengen. Revalideren is namelijk ook een vorm van topsport.

Wie weet tot gauw in de praktijk!

Terug naar nieuwsberichten
Terug naar nieuwsberichten