Martijn Klaassen

Heeft de wilskracht van een topkrachtsporter

En gaat zo met jou de uitdaging aan

Over Martijn Klaassen

Mijn naam is Martijn Klaassen en vanaf juli 2023 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Louwers als sport medisch trainer. Mij zal je in de oefenzalen vinden om de patiënten te begeleiden bij hun oefeningen en ervoor te zorgen dat zij een goed en verantwoord beweegpatroon hanteren. De patiënten kunnen bij mij terecht met vragen over hun oefeningen en oefenschema. De oefenschema’s stel ik in overleg met de behandelend fysiotherapeut op.  

Van jongs af aan ben ik al bezig met sport en bewegen. Zo heb ik verschillende sporten beoefend waaronder voetbal, turnen, freerunning en vechtsporten. De laatste jaren hou ik me vooral bezig met krachtsport waaronder CrossFit, Olympisch gewichtheffen en powerliften. Maar eigenlijk kan ik uit elke sport plezier halen. De rode draad binnen mijn sportieve leven is de wintersport. Ik ga al vanaf jonge leeftijd en doe zowel skiën als snowboarden.  

In 2018 heb ik mijn diploma op het CIOS behaald en ben ik afgestudeerd als personal trainer en wintersport instructeur. Mijn interesse in de kracht- en conditietraining werd hier groter waardoor ik ervoor koos om naar de Fontys Sporthogeschool in  Eindhoven te gaan om hier de opleiding Sportkunde te volgen. Hier ben ik in juli 2023 dan ook voor geslaagd als kracht- en conditiespecialist. Tijdens mijn stage als performance trainer van de -16 bij VVV-Venlo begon mijn interesse voor de revalidatie ook meer te groeien. Hierom heb ik gekozen om de uitdaging aan te gaan bij Fysiotherapie Louwers. Ik neem deze kans dan ook met beide handen aan. Naast mijn werkzaamheden bij Fysiotherapie Louwers geef ik nog CrossFit lessen en heb ik mijn eigen personal coaching bedrijf waarin ik me vooral focus op het verbeteren van (sport)prestaties.  

Ik kijk er naar uit om mezelf te ontwikkelen binnen de praktijk en zo ook de beste begeleiding passend bij iedere patiënt te kunnen bieden.  

Bekijk het hele team
  • Afgestudeerd 2018 CIOS Niveau 4 Personal Trainer en Wintersport instructeur
  • Afgestudeerd 2023 Fontys Sporthogeschool Sportkunde kracht- en conditiespecialist
  • Interessegebieden: sportblessures, verbeteren van sportprestaties, algemene revalidatietraining, kracht- en conditietraining