Samenwerkingspartners

Winnen doe je samen. Daarom werkt Fysiotherapie Louwers met verschillende regionale paramedische en sportcentra. Zo kunnen we het uiterste uit jouw behandeling halen en ga jij met een goed gevoel vooruit.

We benaderen jouw
klacht als een uitnodiging.

Pece-Zorg

Sinds 1 januari 2016 is de praktijk aan de Geldropseweg 155, waar Rinus in 1988 zijn praktijk is gestart, een samenwerkingsverband aan gegaan met PECE-zorg. Sven Louwers was mede-eigenaar van PECE-zorg en bestaat uit 4 locaties in Eindhoven en in Weert.

Je kunt hier een afspraak inplannen via het bekende nummer; 040-2124550 of via de receptie van PECE-zorg; 085-7823600.
Ga voor meer informatie naar pece-zorg.nl

Runners Mol

Heb je voet-, enkel, knie- of rugklachten? Iedere donderdag is podoloog Karel Willems van Runners Mol werkzaam in onze fysiotherapiepraktijk, locatie Dunantweg. Eens per 2 weken op woensdag, is podoloog Dries Hoeyberghs van Runners Mol, op locatie Dunantweg aanwezig. Podologie is een therapie die de stand van de voeten corrigeert door middel van speciale inlegzolen.

Dhr. Willems en Dhr. Hoeyberghs zijn een geregistreerd sportpodoloog die uw gang- en loopbeweging analyseert met de modernste technieken. Met deze analyses kunnen zij  hoogwaardige steunzolen vervaardigen en helpen bij de aanschaf van wandel- of sportschoenen die het beste bij je passen. Ook voor comfort- en semi-orthopedische schoenen ben je bij hen aan het juiste adres.

De paramedische voetzorg door registerpodologen wordt door vrijwel alle zorgverzekeraars vergoed. Voor informatie over vergoedingen en voorwaarden van de verschillende zorgverzekeraars verwijzen we u naar: www.loop.nl

Je kunt afspraken inplannen via het bekende nummer 0493-315499 of via Runners Mol,
Tel.: 0032 (0) 14321436
Website: www.runnersmol.be
Email: shop@runnersmol.be

FIT Partners

Fit Partners is een kwalitatief hoogwaardig trainingscentrum, waarmee wij nauw samenwerken. Zij begeleiden je perfect bij sport en bewegen. Jouw lichamelijke belastbaarheid wordt gedetailleerd in kaart gebracht door middel van het Fitness Sportonderzoek. Op basis van deze test en jouw persoonlijke doelstellingen wordt een trainingsprogramma op maat gemaakt. Door goede, hoogwaardige, persoonlijke begeleiding zorgt Fit Partners ervoor dat je op de juiste manier traint en je persoonlijke doelstellingen behaalt. Deze trainingsmethodiek is uitermate geschikt voor post-therapeutische, recreatieve, wedstrijd en topsporters evenals voor mensen die af willen vallen. Heeft Fit Partners jouw interesse gewekt? Neem telefonisch contact met ze op via 06-14634488 of stuur een e-mail naar info@fit-partners.nl.

Training op afspraak op werkdagen. Zie voor de openingstijden en de sportbegeleiders www.fit-partners.nl.

B-Trained Deurne

B-Trained is een jonge Sport en Dansschool welke gestart is op 1 mei 2018. B-Trained is gevestigd op Kerkplein 5 in de mooie kerk van Zeilberg. Bij B-Trained kunnen alle leeftijdsgroepen terecht voor bewegen, sporten en begeleiding, eventueel aangevuld met begeleiding van een fysiotherapeut van Fysiotherapie Louwers, welke vanaf begin hier ook gevestigd is.

In de mooie Zeilbergse kerk is in 2016 een danszaal gemaakt waar jeugdleden les krijgen in Hip-Hop, breakdance en overige streetdance. Deze ruimte wordt tevens gebruikt voor geven van groepslessen Zumba, Total Body, Body Shape en Salsa Sport.

De overige ruimte is ingericht als één grote fitnessruimte waar het erg prettig sporten is door de hele hoge plafonds en de uitstraling die de kerk in zich heeft en die bewaard  gebleven is in het concept van B-Trained.

In deze ruimte en ook op buitenlocaties, zoals de eigen tuin van de kerk, worden groepslessen H.I.T.T., Small Group en bootcamps gegeven. In september 2019 is er een verdere uitbreiding gekomen in de vorm van Fit Challenge waar onder begeleiding van een docent crossfit achtige lessen gegeven worden.

Naast de reguliere begeleiding zijn er een aantal Personal Trainers werkzaam die sporters kunnen begeleiden die behoefte hebben aan 1 op 1 trajecten om samen doelen te behalen.

B-Trained onderscheidt zich met een concurrerend en flexibel abonnement. Het kortlopende abonnement van B-Trained is daarmee het goedkoopste in Deurne waarbij de leden ook nog gratis koffie, thee en chocomel kunnen gebruiken en indien nodig een tijdelijke stop kunnen inplannen bij ziekte, blessure, vakantie of gewoon een tijdje geen zin in te sporten.

Voor meer info kijk op: http://www.b-trained.nl

Kinderfysiotherapie Bakel

Kinderfysio Bakel is specifiek gericht op fysiotherapie bij kinderen. Een praktijk waar
kinderen zich thuis kunnen voelen en spelend kunnen leren. Ik ben Ellen Velzeboer, moeder van 2 kinderen en woonachtig in Bakel. In 2019 ben ik na vele jaren werkzaam te zijn in de kinderfysiotherapie gestart met mijn eigen praktijk in Bakel.

Als kinderfysiotherapeute heb ik ervaring in het werken met baby’s, kinderen en jongeren ophet gebied van groei en ontwikkeling. Denk aan kinderen met problemen in het springen, rennen en klimmen, maar ook kinderen die moeite hebben met hun fijne motoriek (bijv in het schrijven) kunnen bij mij terecht.
Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het werken met baby’s en kinderen met problemen in de prikkelverwerking. Kinderfysiotherapie wordt vanuit de basisverzekering vergoed.

Benieuwd naar mijn praktijk of wat ik als kinderfysiotherapeut kan bekekenen voor jouw
kind? Kijk dan op www.kinderfysiobakel.nl

Plezier in bewegen, iets wat ieder kind nodig heeft.

ZorgTopics

Fysiotherapie Louwers is aangesloten bij ZorgTopics. De vereniging ZorgTopics werkt samen met haar leden en verschillende partners in de zorg aan structurele verbeteringen in de gezondheidszorg. ZorgTopics is een kwaliteitsvereniging van samenwerkende fysiotherapie praktijken. Praktijken die staan voor de beste zorg voor hun patiënten en die zich continu inzetten voor verbetering. Dit doen we door zorgplannen te ontwikkelen die u al patiënt daadwerkelijk verder helpen. De zorgplannen van ZorgTopics worden uitgevoerd door praktijken die hun sporen hebben verdiend op het gebied van kwaliteit en innovatie.

Het Zorgplan Rugpijn

Het Zorgplan Nekpijn

Het zorgplan nekpijn biedt de beste zorg en is ontwikkeld door fysiotherapiepraktijken van ZorgTopics en andere professionals op het gebied van nekpijn. Een persoonlijk zorgplan op basis van een goede inschatting van de ernst en de soort. Met het Zorgplan Nekpijn combineren we de laatste inzichten en richtlijnen tot de best mogelijke zorg. Gegeven door een hiervoor speciaal geschoolde fysiotherapeut. Meer dan 40 mensen zijn al behandeld door middel van het zorgplan rugpijn.

Het Zorgplan Schouderpijn

Met het Zorgplan Schouderpijn bieden we de best mogelijke zorg voor schouderpijn. Het zorgplan is een geprotocolleerd programma. Het zorgplan is ontwikkeld door fysiotherapie praktijken van ZorgTopics en professionals op het gebied van schouderklachten. Het zorgplan gaat uit van de ernst en het soort schouderpijn. Een persoonlijke aanpak is hierbij het uitgangspunt. Met het Zorgplan Schouderpijn combineren we de laatste inzichten en richtlijnen tot de best mogelijke zorg. Gegeven door een hiervoor speciaal geschoolde fysiotherapeut. Meer dan 25.000 patiënten zijn behandeld door middel van het Zorgplan Schouderpijn van ZorgTopics.

Kijk voor meer informatie op fysiotopics.nl

No.1 Fitness

Sinds oktober 2016 is No.1 Fitness gevestigd aan de Brakken 1 te Bakel.
Bij No.1 Fitness sport je onder persoonlijke begeleiding van fitnesstrainers. Met de nieuwste apparatuur op 600m2 fitnessvloer. Daarnaast zijn er diverse groepslessen waarbij je in een groep kunt trainen samen met een enthousiaste en proffesionele coach.

Op maandagochtend- en avond, woensdag- en donderdagochtend is er een fysiotherapeut van Fysiotherapie Louwers aanwezig. Wens je een afspraak, dan kun je contact opnemen via de locatie in Deurne.

Kijk voor meer informatie en openingstijden ook op no1fitness.nl

FYS’Optima

Fys’Optima is het grootste landelijke kwaliteitsnetwerk van fysiotherapiepraktijken. Fys’Optima partners onderscheiden zich door service, kwaliteit en transparatie. Het is geen toeval dat een steeds grotere groep patienten voor een Fys’Optima praktijk kiest. Zij hebben vertrouwen in de expertise en kernwaarden. Dit maakt Fys’Optima een vooraanstaande speler op de Nederlandse zorgmarkt. Zo ook onze fysiotherapiepraktijk.

Kijk voor meer informatie op: www.fysoptima.nl

Contact

Fysiotherapie Louwers zorgt voor een behandeling op topniveau, zodat jij met een goed gevoel vooruit gaat: een Top Traject. Een sportblessure, rugklachten of aangezichtspijn?
Welke uitdaging ga jij samen met ons aan? Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op voor een intake.