Rinus 1920 x 1080

Over ons

Fysiotherapie Louwers is op een missie. En wát voor een. Onze drive is om ervoor te zorgen dat jij met een goed gevoel de deur uitgaat. Hoe we dat doen? We stellen doelen. Werken met onbreekbare discipline. Halen zo het uiterste uit jouw behandeling.

Ons doel?

Iedereen behandelen op topniveau met de mentaliteit van een topsporter. Ook jou. Want om topprestaties te bereiken, hoef je geen topsporter te zijn. Het draait allemaal om mentaliteit. Geen half werk, maar volle kracht vooruit. Elke dag opnieuw.

Onze drive

Toegewijd

We zetten ons in om jou én onszelf continu te ontwikkelen.

Optimistisch

Onze drive is ervoor zorgen dat jij met een goed gevoel de deur uitgaat.

Prestatiegericht

We gaan met jou de uitdaging aan en halen samen het uiterste uit je behandeling.

Fysiotherapie Louwers

Fysiotherapie Louwers is in 1988 opgericht door Rinus Louwers. Vanuit de eerste vestiging op de Geldropseweg in Eindhoven zijn wij gegroeid naar 3 vestigingen in Deurne en 1 vestiging in Bakel, met inmiddels een team van 27 medewerkers.

De praktijk heeft een goede naam in de regio. Daar zijn wij trots op en daar werken we keihard aan. Wij vinden het belangrijk dat onze patiënten met een goed gevoel en een goed resultaat de praktijk verlaten. In 2017 hebben we de Qualiview Opiness Award gewonnen voor 3e meest aanbevolen grote praktijk in Nederland. Een mooie bevestiging dat wij en ons werk gewaardeerd worden.

Kwaliteit

Iedere patiënt van Fysiotherapie Louwers moet kunnen rekenen op goede zorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. Fysiotherapie Louwers heeft het Keurmerk voor Extramurale Fysiotherapiepraktijken, ISO 9001. Stichting Kermerk is een onafhankelijk kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten en voor fysiotherapiepraktijken.

Een organisatie met dit keurmerk heeft haar zaken goed op orde, stelt de cliënt centraal en werkt voortdurend aan verbetering van de zorg- en dienstverlening en veiligheid.

Keurmerk - Fysiotherapie Louwers

Naast het keurmerk HKZ heeft fysiotherapie Rinus Louwers meer aantoonbare kwaliteit. In onze praktijk zijn niet alleen algemeen fysiotherapeuten werkzaam, maar zijn fysiotherapeuten nader gespecialiseerd in het vakgebied.

 

 

Ons team

Onze toppers, wie zijn dat eigenlijk? Een ding is zeker: ze werken met de mentaliteit van een topsporter. Neem een kijkje!

Fysiotherapie Deurne (Locatie Sancta Maria)

Contact

Fysiotherapie Louwers zorgt voor een behandeling op topniveau, zodat jij met een goed gevoel vooruit gaat: een Top Traject. Een sportblessure, rugklachten of aangezichtspijn?
Welke uitdaging ga jij samen met ons aan? Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op voor een intake.