Josje & Sven 1920 x 1080

David Spine rug- en nektraining

Heb je last van je rug, nek of schouders? Fysiotherapie Louwers heeft naast gespecialiseerde toptherapeuten, ook de beste apparatuur in huis om je van je klachten af te helpen. Hiervoor werken we met David Spine trainingsapparatuur.

Terug naar de specialisaties

Wat is David Spine rug- en nektraining?

Rugklachten behoren tot de meest voorkomende lichamelijke klachten. Maar liefst 60 tot 90% van de Nederlandse bevolking krijgt hiermee te maken. Deze klachten kunnen je beperken in je dagelijks leven.
Het David Spine Concept is één van de meest succesvolle en bewezen rug- en nektrainingsconcepten. De geavanceerde apparatuur zorgt voor een veilige en effectieve manier van verbeteren van de beweeglijkheid, kracht en coördinatie.

Doordat je goed gefixeerd in de apparaten zit, kun je zelfs de zwakste gebieden van je wervelkolom trainen. Alle apparaten zijn uitgerust met een touchscreen dat aangeeft hoeveel herhalingen je moet maken en welke snelheid je moet aanhouden. Aan het eind van iedere training vul je in hoe makkelijk of moeilijk de oefening was, zodat we de behandeling constant kunnen aanpassen op jouw unieke behoeftes.

Toptraject

Als je met klachten bij Fysiotherapie Louwers komt, zal een van onze therapeuten jouw klachten in kaart brengen. We kijken dan of David Spine training kan helpen bij jouw uitdaging. Dit gebeurt met behulp van een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. Als David Spine training de geschikte behandeling is, dan gaat een therapeut met jou de uitdaging aan. Samen bepalen we je doelen en kan je Toptraject van start gaan: wij zorgen ervoor dat je je met plezier weer top gaat voelen!

Al onze Toptherapeuten zijn geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) Fysiotherapie en voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen, gesteld door het KNGF.

Contact

Fysiotherapie Louwers zorgt voor een behandeling op topniveau, zodat jij met een goed gevoel vooruit gaat: een Top Traject. Een sportblessure, rugklachten of aangezichtspijn?
Welke uitdaging ga jij samen met ons aan? Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op voor een intake.