Thomas Perusin

Heeft de focus van een topgymnast

En gaat zo met jou de uitdaging aan

Over Thomas Perusin

In 2020 begon mijn reis als fysiotherapeut in het kleine stadje Geldrop. Gedreven door de passie om patiënten te helpen hun doelen te bereiken, heb ik sindsdien altijd geprobeerd mijn kennis te vergroten en mijn technieken te verbeteren. De afgelopen 3 jaar heb ik deelgenomen aan congressen, extra cursussen en ontmoetingen met andere professionals in de gezondheidszorg die mijn groei verder hebben gestimuleerd.

Gaandeweg kreeg ik een bijzondere belangstelling voor schouderklachten, die door hun complexiteit zeer interessant zijn. Samen met patiënten streven wij ernaar om weer normaal te kunnen functioneren en waar mogelijk zelfs verder te kunnen gaan.

Ook bij de behandeling van alle overige klachten aan het bewegingsapparaat voel ik mij op mijn gemak. Ik haal voldoening als mijn patiënten hersteld zijn en weten hoe ze hun gezondheid op een hoog niveau kunnen houden.

Tegenwoordig heb ik het geluk deel uit te maken van een topfysiotherapiepraktijk waar ik mijn klinische, communicatieve en medische vaardigheden kan en zal blijven ontwikkelen.

Bekijk het hele team
  • BIG-nummer : 69928707204
  • Diploma 2020, Fysiotherapie, Fontys Hogeschool Eindhoven
  • Diploma 2021, Begrijp pijn 2de editie, Neuro Orthopaedic Institute
  • Diploma 2022 Schouderpijnsyndromen, Nederlands Paramedisch Instituut
  • Interessegebieden: schouderklachten, bovenste extremiteiten klachten, sportblessures en algemene fysiotherapie