Joris van den Heuvel

heeft de focus van een topvoetballer

En gaat zo met jou de uitdaging aan

Over Joris van den Heuvel

In juli 2019 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven. Sinds januari 2019 ben ik al aanwezig in de praktijk van Fysiotherapie Louwers, als stagiair. Na mijn afstuderen, is mij de kans geboden om hier te blijven werken. Deze heb ik dus met beide handen aangepakt.  

Tijdens mijn studie heb ik mij op verschillende aspecten van de fysiotherapie gericht. Zo heb ik de Minor ‘Blessurepreventie in de sport’  op de HAN in Nijmegen gevolgd en heb ik de cursus Dry Needling gevolgd. In 2021 ben ik gestart met de Master Musculoskeletale Revalidatie. Naar verwachting ga ik deze afronden in 2024 en mag ik mezelf Sportfysiotherapeut noemen.    

Uit eigen ervaring weet ik hoe vervelend het is om met een blessure aan de kant te staan. Ik voetbal zelf bij SV Deurne in het eerste elftal. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden op de tennis of golfbaan. Vanuit mijn interesse in sport geef ik vanuit Fysiotherapie Louwers op vrijdagavond veldrevalidatie om sporters optimaal te kunnen helpen met hun terugkeer naar het sporten.   

Bekijk het hele team
  • BIG nummer: 19926265404
  • Diploma 2019 Fysiotherapie, Fontys Hogeschool Eindhoven
  • i.o. Musculoskeletale Revalidatie, Hogeschool Arnhem Nijmegen
  • Interessegebieden: Sportblessures, knieklachten, enkelklachten, spier- en peesklachten