Melissa Munsters – Baltussen

heeft de mindset van een toptennisser

En gaat zo met jou de uitdaging aan

Over Melissa Munsters – Baltussen

Sinds 2014 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Rinus Louwers.

Mijn interesse voor het vak fysiotherapie komt voort uit mijn passie voor sporten en het graag willen werken met mensen als zorgverlener. In mijn jeugd was ik dagelijks te vinden op de tennisbaan. De passie die ik vroeger voor tennis had, leg ik momenteel in mijn werk als fysiotherapeut. Ik ben erg gemotiveerd om zo optimaal mogelijk aan de hulpvraag van de patiënt te voldoen. Een behandeling gericht op het hele plaatje als ‘mens’, waarin ook aandacht is voor persoons- en omgevingsfactoren, die van invloed kunnen zijn op de betreffende klacht van de patiënt.

In 2019 heb ik de Masteropleiding Orthopedische Manuele therapie afgerond op de Hogeschool in Utrecht. Door middel van deze master heb ik een uitgebreidere verdieping in diagnostiek en behandelvaardigheden (o.a. specifieke manueel therapeutische mobilisatie- en manipulatietechnieken, betreffende de rug en ledematen), waarbij ik complexe aandoeningen kan onderzoeken, behandelen en monitoren. Ook behandel ik stuitklachten volgens de NIMOC (non invasive mobilization of the coccyx) methode.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in craniofaciale klachten, waardoor ik veel patiënten behandel met kaakklachten, langdurige hoofdpijn, langdurige nekklachten en duizeligheidsklachten. Ik ben bekwaam alle vormen van draaiduizeligheid en overige perifeer vestibulaire duizeligheidsklachten te behandelen. 

Bekijk het hele team
  • BIG nummer : 49918999304
  • Diploma 2014 Fysiotherapie, Fontys Hogeschool Eindhoven
  • Diploma 2019 Master Orthopedische Manuele Therapie, Hogeschool Utrecht
  • Diploma 2020 Aansluiting Duizeligheidsnetwerk
  • Interessegebieden: Rug- en nekklachten, hoofd-, kaak-, en aangezichtsklachten, duizeligheidsklachten, stuitklachten