Marina

Marina Kuijpers – Donkers

heeft het uithoudingsvermogen van een hardloper

En gaat zo met jou de uitdaging aan

Over Marina Kuijpers – Donkers

Mijn naam is Marina Donkers. Vanaf oktober 2022 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Louwers als Geriatrie fysiotherapeut. Als Geriatrie fysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in de zorg voor (kwetsbare) ouderen. Tijdens mijn studie fysiotherapie heb ik ondervonden dat mijn interesse ligt bij de ouderen doelgroep, waardoor ik hierna de Masteropleiding tot Geriatrie fysiotherapeut heb gekozen. Deze studie heb ik afgerond in juli 2022.   

Het mooiste aspect van werken met de ouderen doelgroep vind ik het denken in mogelijkheden. Vaak zijn er nog genoeg stappen te behalen om de kwaliteit van leven te behouden of zelf te verbeteren. Veelal wordt gedacht dat de geriatrie fysiotherapeut ingezet wordt voor mensen die vergeetachtig of dementerend zijn. Dit is zeker een mogelijkheid, maar we doen nog veel meer dan alleen dat gedeelte. Als geriatrie fysiotherapeut kom ik in beeld bij alle klachten die passen bij het ouder worden. 

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in de behandeling van mensen met de ziekte van Parkinson. Hiervoor ben ik aangesloten bij het landelijke netwerk ParkinsonNet.   

 

Bekijk het hele team
  • BIG nummer: 79924654904
  • Diploma 2018 Fysiotherapie, Fontys Hogeschool Eindhoven
  • Diploma 2022 Master Geriatriefysiotherapie, Avans+ Breda
  • Interessegebieden: Ziekte van Parkinson (Aangesloten bij ParkinsonNet), CVA, dementie, heup fractuur, amputatie, MS, dwarslaesie (compleet / incompleet), balansproblemen / valproblematiek