Thijs Hikspoors

heeft het vermogen om doelen te stellen zoals een topsporter

En gaat zo met jou de uitdaging aan

Over Thijs Hikspoors

Het beroep fysiotherapie sprak mij aan, omdat ik altijd al met mensen wilde werken. Binnen de fysiotherapie biedt me dit volop mogelijkheid. Na een knieblessure ben ik onder behandeling geweest bij een fysiotherapeut. Dit heeft mijn interesse in het beroep gewekt.

Na het afronden van mijn opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in 2018, ben ik per 1 oktober gestart bij Fysiotherapie Louwers. De praktijk sprak me aan, door de diversiteit die ze bieden aan behandelingen en de expertise die aanwezig is binnen de praktijk.

Sinds 2017 ben ik actief als fysiotherapeut binnen voetbalclub SPV Vlierden en werk ik bij de jeugdopleiding van VVV-Venlo.

In 2021 ben ik gestart met de Master opleiding Manuele therapie. Deze opleiding geeft mij extra diepgang en dimensie binnen het beroep fysiotherapie. Hierdoor kan ik mensen nog effectiever behandelen.

Naast algemeen fysiotherapeut heb ik de cursussen; Dry needling, COPD en Astma, Covid-19, Claudicatio intermittens (etalagebenen) en Kinesiotaping afgerond.

Bekijk het hele team
  • BIG nummer: 19924457604
  • Diploma 2018 Fysiotherapie, Hogeschool Arnhem Nijmegen
  • i.o. Musculoskeletale Revalidatie Hogeschool Arnhem Nijmegen
  • Interessegebieden: Sportblessures, rug- en nekklachten, claudicatio, COPD, Covid-19