Servé van Veggel

heeft de motivatie van een topvoetballer

En gaat zo met jou de uitdaging aan

Over Servé van Veggel

Ik heb gekozen voor fysiotherapie vanwege het werken met mensen, bezig zijn met het bewegingsapparaat & de ondersteuning van het herstel hiervan. Tevens spreekt bij Fysiotherapie Louwers de relatie met sport en fysiotherapie, mij erg aan.

Ik heb gekozen voor sportfysiotherapie vanwege mijn algemene intresse in sport. Daarnaast vind ik het een uitdaging om een sporter op een zo hoog mogelijk niveau te kunnen laten sporten. Met name het behalen van een hoge fysieke belastbaarheid vind ik een mooie uitdaging.

Ik beoefen zelf tennis en loop ook hard. Ook heb ik jarenlang gevoetbald. In het verleden heb ik bij SV Deurne de medische begeleiding gedaan. Daarvoor bij vv Gemert en RKC Waalwijk. Op dit moment ben ik niet meer direct betrokken bij een club. Ik vind dit overigens wel 1 van de hoogtepunten uit mijn carrière tot nu toe. Ook het behalen van mij master sportfysiotherapie, is iets waar ik trots op ben en natuurlijk het feit dat ik al jaren werkzaam ben bij Fysiotherapie Louwers.

Naast sportfysiotherapie zijn mijn specialisaties: Mulligan ABC cursus, Dry Needling, schouder specialisatie en knie specialisatie.

Bekijk het hele team
  • BIG nummer: 99909369004
  • Diploma 2007 Fysiotherapie, Fontys Hogeschool Eindhoven
  • Diploma 2011 Master Sportfysiotherapie, Hogeschool Utrecht
  • Interessegebieden: sportblessures, schouderklachten, knieklachten, spier- en peesklachten