Bram Smeets

Heeft het uithoudingsvermogen van een topatleet

En gaat zo met jou de uitdaging aan

Over Bram Smeets

Ik ben Bram Smeets en sinds januari 2024 ben ik werkzaam als Algemeen Fysiotherapeut en Master Sportfysiotherapie i.o. bij Fysiotherapie Louwers.

Ik heb mijn opleiding fysiotherapie gevolgd in Utrecht. Tijdens en na mijn opleiding heb ik werkervaring opgedaan bij 2 praktijken gespecialiseerd in (top)sport: de KNVB in Zeist en FysioMed in Amsterdam.

Ik ben geïnteresseerd in alle facetten van het vak fysiotherapie, maar mijn belangrijkste interesse gaat uit naar sportblessures. Hoe deze te verhelpen en te voorkomen. Op dit moment ben ik mij daarin dan ook verder aan het specialiseren door middel van de Masteropleiding Sportfysiotherapie.

Zelf ben ik ook fanatiek sporter. Ik heb tijdens mijn jeugd wedstrijdzwemmen gedaan en op dit moment ben ik actief met hardlopen en krachttraining. Mijn eigen ervaring in het uitoefenen van verschillende soorten sport kan ik goed in het werkveld inzetten als fysiotherapeut. Mijn passie is dan ook om mensen te helpen om blessurevrij te kunnen sporten op zowel top- als recreanten niveau.

Bij mij kun je terecht voor alle sport-gerelateerde klachten en blessures, maar natuurlijk ook voor klachten buiten sportgebied.

Bekijk het hele team
  • BIG nummer: 99932867204
  • Diploma 2023 Fysiotherapie, Hogeschool Utrecht
  • Diploma 2026 Master Sportfysiotherapie, Hogeschool Utrecht
  • Interessegebieden: sportblessures, heup- knie en enkelklachten en algemene fysiotherapie