Mara Kanters

Heeft het uithoudingsvermogen van een topvoetballer

En gaat zo met jou de uitdaging aan

Over Mara Kanters

In juli 2023 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven. Na het afronden van mijn eindstage heb ik de mogelijkheid gekregen om werkzaam te blijven als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Louwers. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen.
Zelf ben ik fanatiek voetbalster, maar door meerdere knieblessures kan ik momenteel mijn grootste hobby niet uitvoeren. Daarnaast beoefen ik de sport crossfit en ga ik jaarlijks op wintersport. Helaas weet ik dus uit ervaring hoe vervelend het is om door blessureleed je sport of hobby niet te kunnen uitvoeren. Dit heeft onder andere mijn interesse gewekt in het vak fysiotherapie en mijn motivatie om iedereen te helpen om weer fit te worden. Naast mijn werkzaamheden bij Fysiotherapie Louwers ben ik als fysiotherapeut/verzorger actief bij de KNVB MO14 zuid en FC Eindhoven vrouwen.
Ik wil mezelf nog verder verdiepen in het menselijk lichaam om mijn patiënten nog beter te behandelen. Het kijken naar het gehele lichaam, waarbij de focus wordt gelegd op drie lichaamssystemen (het zenuwstelsel, het bewegingsapparaat en het organensysteem) spreekt mij ontzettend aan. Hierdoor ben ik in september 2023 gestart met de opleiding Osteopathie aan College Sutherland in Amsterdam. Het betreft een zes jarige studie. Naar verwachting ga ik deze afronden in 2029.
Bekijk het hele team
  • BIG-nummer: 79933412704
  • Diploma 2023, Fysiotherapie, Fontys Hogeschool Eindhoven
  • Diploma 2029, Osteopathie, College Sutherland Amsterdam
  • Interessegebieden: sportblessures en revalidatie, knieklachten, onderste extremiteiten klachten