Fysiotherapie Louwers neemt Sportschool B-Trained over!

Fysiotherapie Louwers neemt Sportschool B-Trained over!, 10 juni 2024
Met grote trots en enthousiasme kondigen wij, Fysiotherapie Louwers, aan dat wij per 1 juni de sportschool B-Trained, gevestigd op Kerkplein 5 in Deurne Zeilberg, overnemen.
Onze beslissing om B-Trained over te nemen, is ingegeven door onze gedeelde passie voor gezondheid, fitness en welzijn. We zien deze overname als een geweldige kans om onze expertise op het gebied van fysiotherapie te combineren met de hoogwaardige fitnessfaciliteiten en -diensten van B-Trained. Samen willen we een omgeving creëren waar iedereen kan werken aan een gezonder, fitter en gelukkiger leven.
Wij begrijpen dat veranderingen soms vragen kunnen oproepen. Daarom willen we benadrukken dat er voorlopig binnen B-Trained en voor de leden van B-Trained niets zal veranderen. Alle huidige lidmaatschappen, lessen en trainers blijven ongewijzigd. Het vertrouwde team van B-Trained blijft aanwezig om de kwaliteit en continuïteit te waarborgen waar jullie aan gewend zijn.
Bij Fysiotherapie Louwers geloven we sterk in de kracht van samenwerking en gemeenschapsgevoel. Wij kijken ernaar uit om met jullie, de leden van B-Trained, samen te werken en samen te groeien. We zijn ervan overtuigd dat deze overname ons in staat zal stellen om nog beter aan jullie behoeften en wensen te voldoen.
Mocht je vragen hebben of meer informatie wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of langs te komen bij B-Trained. Wij staan klaar om jullie te verwelkomen en te ondersteunen.
Met sportieve groet,
Het team van Fysiotherapie Louwers
Terug naar nieuwsberichten
Terug naar nieuwsberichten