Sport Medische Training

Naast behandelingen uitgevoerd door de fysiotherapeuten, kunt u bij Fysiotherapie Louwers ook terecht voor doelgerichte sport medische training. In de oefenzaal begeleiden gespecialiseerde sport medisch trainers u tijdens uw oefen-/ trainingsprogramma.  In overleg met de behandelend fysiotherapeut wordt dit gericht oefen-/ trainingsprogramma opgesteld. Door middel van deze aanpak proberen wij u zo snel mogelijk klachtenvrij te krijgen.

Terug naar de specialisaties

Wat is Sport Medische Training?

Door de combinatie van behandelingen en gericht trainen proberen wij ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk klachtenvrij bent. Tijdens de trainingen wordt u individueel of in een kleine en gecontroleerde groep begeleidt door een van onze gespecialiseerde sport medisch trainers. Zij stellen in overleg met de behandelend fysiotherapeut een passend en gericht trainingsplan op.

Tijdens de trainingen wordt er gelet op de uitvoering van oefeningen en is er aandacht voor de juiste houding, om zo het beste uit uw revalidatie te halen. Het accent wordt gelegd op het verbeteren van bewegingspatronen, versterken van spieren, verbeteren van de stabiliteit en mobiliteit en het vergroten van het uithoudingsvermogen. De sport medisch trainers luisteren naar hoe u zich voelt en doen aanpassingen in het oefen-/trainingsschema waar nodig.

Beweging is het beste medicijn voor uw klachten!

Toptraject

Sport Medische Training vindt altijd plaats onder deskundige begeleiding van onze topsport medisch trainers. Zij kijken altijd naar de beste combinatie van fysiotherapie met gerichte training: waar kunnen deze elkaar aanvullen? Samen bepalen we je doelen en zorgen we dat je je met plezier weer top gaat voelen!

Contact

Fysiotherapie Louwers zorgt voor een behandeling op topniveau, zodat jij met een goed gevoel vooruit gaat: een Top Traject. Een sportblessure, rugklachten of aangezichtspijn?
Welke uitdaging ga jij samen met ons aan? Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op voor een intake.