Veldrevalidatie

Naast behandelingen en oefeningen in de praktijkruimte, staan we bij Fysiotherapie Louwers ook bekend om veldrevalidatie. Hierdoor halen we goede resultaten bij bijvoorbeeld sportrevalidatie. Deze veldrevalidatie is de schakel tussen de traditionele oefenzaal en de desbetreffende sport op het veld. Zo verklein je de kans op terugkeer van jouw blessure.

Terug naar de specialisaties

Wat is veldrevalidatie?

Door middel van veldrevalidatie verbinden we de praktijkbehandeling met het hervatten van je sport. Zo kun je in een gecontroleerde omgeving terugkeren naar je oude sportniveau. Dit is extra belangrijk na een langdurige blessure. Tijdens de veldrevalidatie worden loopvormen, maar ook sportspecifieke oefeningen gegeven door een sportfysiotherapeut. Dit gebeurt op het kunstgrasveld van sportpark de Kranenmortel van SV Deurne.

Bij welke klachten helpt veldrevalidatie?

  • Sportblessures aan de spier, gewricht, bot of pees
  • Andere klachten die u belemmeren in uw sportactiviteiten
  • Advies blessurepreventie zodat u in de toekomst blessures kunt voorkomen
  • Advies in uw keuze voor een bepaalde sport
  • Verbeteren van spierkracht
  • Het verbeteren van het uithoudingsvermogen

Toptraject

Veldrevalidatie is een aanvulling op het reguliere behandeltraject van jouw klacht of blessure. Je kunt hiermee starten zodra je bent uitbehandeld in de oefenruimte en op de behandeltafel, maar nog wel de conditie en vaardigheden mist die nodig zijn om weer volledig te starten met jouw sport. Je eigen fysiotherapeut bepaalt in overleg met de sportfysiotherapeut wanneer je hier klaar voor bent.

Contact

Fysiotherapie Louwers zorgt voor een behandeling op topniveau, zodat jij met een goed gevoel vooruit gaat: een Top Traject. Een sportblessure, rugklachten of aangezichtspijn?
Welke uitdaging ga jij samen met ons aan? Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op voor een intake.