Marlies

Marlies Swinkels – Nijssen

heeft het uithoudingsvermogen van een hardloper

En gaat zo met jou de uitdaging aan

Over Marlies Swinkels – Nijssen

Mijn naam is Marlies Swinkels-Nijssen; per september 2021 werkzaam als geregistreerd
bekkenfysiotherapeut MSc. bij fysiotherapie Rinus Louwers.

Bekkenfysiotherapie is een bijzondere specialisatie binnen de fysiotherapie, welke gaat over klachten in het meest intieme gebied van het lichaam. Het taboe rondom deze klachten is helaas nog groot. Ik zie het als een uitdaging om deze te doorbreken. Dit vergt inlevingsvermogen, aandacht, respect, en bovenal vakkennis.

Inmiddels heb ik dan ook veel kennis mogen verzamelen. Met een studie Algemeen Fysiotherapeut op zak, startte ik al gauw met de opleiding tot Zwangerfit ® Docent. Welke ik afrondde in 2007. Door mijn begeleiding als zwangerschapsdocent is mijn interesse in de bekkenfysiotherapie aangewakkerd. Ik besloot me te specialiseren, en haalde in 2013 een Master Bekkenfysiotherapie aan SOMT University of Physiotherapy.

In de 10 jaar die ik als bekkenfysiotherapeut werkzaam ben, heb ik verschillende cursussen, congressen en bijscholingen gevolgd om mijn kennis up to date te houden.

Bekijk het hele team
  • BIG nummer : 9906693508
  • Diploma 2007 Fysiotherapie, Fontys Hogeschool Eindhoven
  • Diploma 2008 Zwangerfit docent
  • Diploma 2013 Master Bekkenfysiotherapie, SOMT Amersfoort
  • Diploma 2017 Diploma Nimoc stuitmobilisatie
  • Interessegebieden: Bekkenfysiotherapie, zwangerschap gerelateerde klachten, stuitklachten, plasklachten, ontlastingsklachten, seksuele klachten, verzakkingsklachten