Sem Kuijpers

heeft de techniek van een snowboarder

En gaat zo met jou de uitdaging aan

Over Sem Kuijpers

Ik ben Sem Kuijpers, geboren in Helmond en woonachtig in Bakel. Sinds 2022 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Louwers. Vanuit mijn stage periode heb ik een baan aangeboden gekregen en deze kans met beide handen aangepakt. 

Mijn interesse in het vak fysiotherapie is al vroeg begonnen. Op jonge leeftijd heb ik verschillende sporten beoefend waaronder; turnen, judo, tennis en BMX. Tegenwoordig beoefen ik de sport padel en fitness. Daarnaast ga ik graag op wintersport om te snowboarden. Dat is dan ook de reden dat mijn interesse ligt op het gebied van sport en de medische wereld daaromheen. 

Na mijn middelbare school wist ik al dat ik een beroep wilde waarbij ik mijn interesse en kennis in de sport kan overbrengen aan andere mensen. Vanuit deze school ben ik gestart aan het Summa met de opleiding Sport en Bewegen om zo mijn kennis te verbreden over de verschillende sporten. Na het afronden van deze studie ben ik begonnen met de opleiding Fysiotherapie aan de Fontys te Eindhoven, omdat ik veel raakvlakken zag met de opleiding Sport en Bewegen. Naast mijn studie ben ik begonnen als medische begeleiding bij V.V. Bavos en S.V. Deurne waar ik nu nog altijd actief ben. 

Ik kijk er naar uit om me verder ontwikkelen zowel als fysiotherapeut als persoon binnen de praktijk Fysiotherapie Louwers. 

Bekijk het hele team
  • Diploma 2018 Sport en Bewegen, Summa College Eindhoven
  • Diploma 2023 Fysiotherapie, Fontys Hogeschool Eindhoven