Revalidatie na Covid-19

Heb je blijvende klachten na je coronabesmetting? Denk hierbij aan benauwdheid, moeite met ademhalen, verminderde conditie of zelfs een verminderde geestelijke conditie? Veel mensen hebben hier last van, ongeacht of ze thuis of in het ziekenhuis zijn hersteld. 

Terug naar jouw klacht
Last van Revalidatie na Covid-19?
T 0493 315 499

Toptraject

Fysiotherapie Louwers gaat samen met jou de uitdaging aan om te herstellen van COVID-19. De focus ligt op het verbeteren van je fysieke en mentale functioneren. Het Toptraject begint met een uitgebreide intake en screening van uw klachten. Samen met een specialist bepaal je je doelen en wordt er invulling gegeven aan je revalidatie. 

Multidisciplinaire benadering 

Multidisciplinaire samenwerking staat centraal in je revalidatie. We kijken al bij je intake of je er baat bij kunt hebben om ook andere specialismen in je revalidatie te betrekken. Denk dan aan een logopedist voor slikklachten, stemklachten, ademhalingsproblematiek of hoestklachten. Of een ergotherapeut voor vermoeidheids- en planningsproblemen, arm- of handfunctieproblemen, functionele training in ADL of cognitieve problemen in concentratie en geheugen. Daarnaast kan er ook een diëtist worden ingeschakeld wanneer er sprake is van problemen in de energiebehoefte, ten aanzien van inname van voedsel. 

Behandeling 

Door de kennis van de fysiotherapeut te combineren met specialisten indien nodig, krijg je een Toptraject op maat waarin je veilig kunt revalideren. Een Toptraject is altijd maatwerk. Therapieën die onderdeel kunnen uitmaken van je revalidatie zijn: 

  • Fysieke training 
  • Cardiovasculaire training 
  • Begeleiding in ADL/probleemsituaties 
  • Multidisciplinaire samenwerking met huisarts, logopedist, diëtist en ergotherapeut 

 

 

TopTip 

Voor revalidatie na COVID-19 krijg je 50 behandelingen voor fysiotherapie vergoed vanuit de basisverzekering. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een verwijzing van je huisarts. 

Contact

Fysiotherapie Louwers zorgt voor een behandeling op topniveau, zodat jij met een goed gevoel vooruit gaat: een Top Traject. Een sportblessure, rugklachten of aangezichtspijn?
Welke uitdaging ga jij samen met ons aan? Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op voor een intake.