Herstel na operatie

Ben je geopereerd aan je knie, heup, rug of schouder? Of aan de gevolgen van artrose? Moet je herstellen na een trauma als gevolg van een ongeval thuis, op het werk of door sport? Een revalidatie is een flinke uitdaging, zowel lichamelijk als mentaal. Onze Toptrajecten helpen daarbij. Je word begeleid door een team van gespecialiseerde therapeuten. Zij gaan samen met jou de uitdaging aan en zorgen dat jij met een goed gevoel hersteld. 

Terug naar jouw klacht
Last van Herstel na operatie?
T 0493 315 499

Toptrajecten

Hoe lang je moet revalideren is afhankelijk van de ernst van de klacht en de operatieve ingreep. Bij de start van het Toptraject zal een gespecialiseerde fysiotherapeut, samen met arts, coach of trainer, kijken welk revalidatietraject pat bij jouw klachten. Je kunt terecht bij Fysiotherapie Louwers voor de volgende Toptrajecten: 

  • Revalidatie en training na een heup-, knie-, of enkeloperatie
  • Revalidatie en training na een schouder- of elleboogoperatie
  • Revalidatie en training na een rug-, nek-, of hernia-operatie
  • Revalidatie en training na een nieuwe heup of een nieuwe knie 

Multidisciplinair
Multidisciplinaire samenwerking staat centraal in je revalidatie. We onderhouden nauw contact met andere medisch specialistien die jou behandelen, zoals orthopeden, huisartsen en revalidatieartsen. De combinatie van deze benadering en de specialisten van Louwers zorgt voor een Toptraject waarin je veilig kunt revalideren. 

Voorbereiding op operatie
Krijg je in de toekomst een nieuwe heup of knie? Dan raden wij aan om alvast te starten met een Toptraject. Fit het ziekenhuis in, fit het ziekenhuis uit. Je revalidatie verloopt dan een stuk beter én sneller.

Zij gaan samen met jou de uitdaging aan

Contact

Fysiotherapie Louwers zorgt voor een behandeling op topniveau, zodat jij met een goed gevoel vooruit gaat: een Top Traject. Een sportblessure, rugklachten of aangezichtspijn?
Welke uitdaging ga jij samen met ons aan? Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op voor een intake.